
Frekvence Těla
26.01.2020
Žijeme ve světě energií, frekvencí a vibrací. V těchto termínech začínáme uvažovat a stávají se běžnou součástí našich každodenních rozhovorů. Odhalují podstatu a vzájemnou interakci událostí kolem nás. Podívejme se na některé frekvenční údaje našeho těla a potravin.

V roce 1992 Bruce Tainio Tainionské Technologie, nezávislé divize Eastern State University v Cheny ve Washingtonu, sestrojil první frekvenční monitor. Tainio zjistil, že průměrná frekvence lidského těla během dne je 62-68 Hz. Frekvence zdravého těla je 62-72 Hz a její pokles poškozuje imunitní systém.
Lidské tělo:
Frekvence Mozku Génia 80-82 MHz
Rozmezí Mozkové Frekvence 72-90 MHz
Běžná Frekvence Mozku 72 MHz
Lidské Tělo 62-78 MHz
Lidské tělo: od krku nahoru 72-78 MHz
Lidské tělo: od krku dolů 60-68 MHz
Štítná žláza a příštítná tělíska 62-68 MHz
Brzlík 65-68 MHz
Srdce 67-70 MHz
Plíce 58-65 MHz
Játra 55-60 MHz
Slinivka břišní 60-80 MHz
Nachlazení a chřipka začíná na: 57-60 MHz
Onemocnění začíná na: 58 MHz
Přemnožená kandida začíná na: 55 MHz
Přístupnost herpes viru 4: 52 MHz
Přístupnost pro rakovinu : 42 MHz
Smrt začíná na: 25 MHz
Potraviny
(čerstvé potraviny mohou mít vyšší frekvenci pokud jsou pěstovány v biokvalitě, sklizeny a snědeny čerstvé):
Čerstvé potraviny 20-27 Hz
Čerstvé byliny 20-27 Hz
Sušené potraviny 15-22 Hz
Sušené byliny 15-22 Hz
Zpracované/Konzervované potraviny 0 HZ...(většina potravin, které jíme)
Podle doktora Royala R. Rifeho, každé onemocnění má svou frekvenci. Zjistil, že některé frekvence mohou předejít rozvoji onemocnění a jiné dokáží nemoc zneškodnit. Substance s vyšší frekvencí zneškodní onemocnění nízké frekvence. Studie frekvencí vznáší důležitou otázku ohledně frekvencí látek které jíme, dýcháme a absorbujeme do svého těla. Mnoho znečišťujících látek v životním prostředí snižují zdravou frekvenci. Zpracované/konzervované potraviny mají nulovou frekvenci. Čerstvé produkty mají frekvenci do 27 Hz, sušené byliny od 12 do 22Hz a čerstvé byliny od 20 do 27 Hz.
