Frekvence Těla

26.01.2020

Žijeme ve světě energií, frekvencí a vibrací. V těchto termínech začínáme uvažovat a stávají se běžnou součástí našich každodenních rozhovorů. Odhalují podstatu a vzájemnou interakci událostí kolem nás. Podívejme se na některé frekvenční údaje našeho těla a potravin. 

V roce 1992 Bruce Tainio Tainionské Technologie, nezávislé divize Eastern State University v Cheny ve Washingtonu, sestrojil první frekvenční monitor. Tainio zjistil, že průměrná frekvence lidského těla během dne je 62-68 Hz. Frekvence zdravého těla je 62-72 Hz a její pokles poškozuje imunitní systém.

Lidské tělo:

Frekvence Mozku Génia 80-82 MHz

Rozmezí Mozkové Frekvence 72-90 MHz

Běžná Frekvence Mozku 72 MHz

Lidské Tělo 62-78 MHz

Lidské tělo: od krku nahoru 72-78 MHz

Lidské tělo: od krku dolů 60-68 MHz

Štítná žláza a příštítná tělíska 62-68 MHz

Brzlík 65-68 MHz

Srdce 67-70 MHz

Plíce 58-65 MHz

Játra 55-60 MHz

Slinivka břišní 60-80 MHz

Nachlazení a chřipka začíná na: 57-60 MHz

Onemocnění začíná na: 58 MHz

Přemnožená kandida začíná na: 55 MHz

Přístupnost herpes viru: 52 MHz

Přístupnost pro rakovinu: 42 MHz

Smrt začíná na: 25 MHz

Potraviny s vysokou vibrací

čerstvá listová zelenina (70-90MHz), okurky, zelené šťávy (až 250MHz), ovoce (60-70MHz), mořská zelenina, fermentované potraviny, syrové ořechy (nejlépe namočené), syrový med, javorový sirup, rostlinné oleje lisované za studena

Potraviny s nízkou vibrací

Zpracované/Konzervované potraviny, bílá mouka, bílý cukr, limonáda, káva, alkohol, umělá sladidla, smažené potraviny, potraviny z mikrovlnné trouby, margaríny, GMO potraviny, potraviny pěstované s pesticidy, továrně produkované maso, čokoládový dort (1-3MHz), Hamburger(5MHz)


Podle doktora Royala R. Rifeho, každé onemocnění má svou frekvenci. Zjistil, že některé frekvence mohou předejít rozvoji onemocnění a jiné dokáží nemoc zneškodnit. Substance s vyšší frekvencí zneškodní onemocnění nízké frekvence. Studie frekvencí vznáší důležitou otázku ohledně frekvencí látek které jíme, dýcháme a absorbujeme do svého těla. Mnoho znečišťujících látek v životním prostředí snižují zdravou frekvenci. Zpracované/konzervované potraviny mají nulovou frekvenci.

Esenciální oleje začínají na 52 Hz a mohou jít vysoko až na 320 Hz, což je esence růžového oleje. Klinické studie ukazují, že léčivé kvalitní esenciální oleje mají nejvyšší frekvenci ze všech přírodních látek a vytvářejí prostředí ve kterém bakterie, viry, plísně, atd. nemohou přežít.

Stejně tak jako každý esenciální olej má určitou frekvenci, tak i každý orgán a část našeho těla mají svou frekvenci. Frekvence esenciálních olejů mají schopnost udržovat a obnovovat vlastní frekvenci organismu, kterou potřebuje pro optimální zdraví. Nižší frekvence se stávají houbou pro negativní energie. Frekvence je to, co zůstává v těle a udržuje déle trvající efekt olejů. Nižší frekvence způsobují fyzické změny v těle. Střední frekvence způsobují emoční změny v těle. Vysoké frekvence způsobují duchovní změny. Duchovní frekvence mají rozsah od 92 Hz (Frekvence kostí je 38-43, od krku dolů je frekvence 62-68 Hz).

Související článek: Syrová strava jako módní trend? 

Překlad: Martina Christová / Taunia                                                            www.slunecnabrana.cz , www.mistrovskekrystaly.cz

Tento článek lze nekomerčním způsobem sdílet v originální formě s uvedením jména autora a překladatele a aktivním odkazem na stránky www.slunecnabrana.cz a www.mistrovskekrystaly.cz a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky.